Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan kuudes kausi alkaa ensi maanantaina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Taas mennään! Suositun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusin tuotantokausi alkaa TV5:lla ja Dplayssa ensi maanantaina 27.4.2020 klo 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä sarjan kuudes kausi kuvattiin viime kesänä.

Suomen suosituin matkailukohde Tuurin Kyläkauppa pursuaa vierailijoita etenkin kesäkaudella ja 50-vuotisjuhlaa viettävä Kyläkauppa tarvitsee ruuhkaisiksi ajoiksi tukun lisäkäsiä. Kyläkauppias Vesa Keskisen valtakuntaa saapuu riemastuttamaan vallaton kesäapulaisnelikko: laulaja Virpi Kätkä, TV-stara Sauli Koskinen, tubettajatähti Miska Haakana ja viihdetaiteilija HesaÄijä. Mukana hääräävät tietenkin myös vanhat tutut siivooja-Tuula, monitoimimies-Erkki, tarjoushaukka-Jorma ja kampaaja-Satu.

Kauden aikana toimitaan talkkareina, tivolikummeina ja turistioppaina sekä vedetään hupivisaa karavaanarialueella. 50-vuotiasta Kyläkauppaa juhlistetaan muun muassa jahtaamalla karaoken maailmanennätystä ja jonottamalla lehtiotsikoissakin nähtyä euron bensaa. Rakkauslukkoja, adonispatsaita, helikopteriajeluja, kadonneita ohjaussauvoja – niistä on Tuurin kesä tehty!

Kesäapulaiset saapuvat

Ensimmäisessä jaksossa Tuurin 50-vuotisjuhlakesä on alkamassa. Uudet kesäapulaiset pääsevät heti hommiin Tarjan napakassa opastuksessa. Tapaamme myös ihanan Tuulan sekä Tarjoushaukka Jorman, joka piipahtaa Satulla parturinpenkissä. Vesa Keskinen kohtaa melkein kaimansa, kiekkolegenda Esa Keskisen ja vie Toivo-poikansa Lamborghini -ajelulle karavaanarialueelle. Hotelli OnnenTähden sviitissä rakastuneet Ylipelkoset viettävät romanttista lomaa yhdessä.

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset Dplay ja TV5 maanantaina 27.4. klo 20 alkaen. Vesa Keskisen kesäapulaisina häärivät Virpi Kätkä, Miska Haakana, HesaÄijä ja Sauli Koskinen.