Kyläkaupan Kesätanssit joka ilta – Aitoa suomalaista kesätunnelmaa 

Kyläkaupan Kesätansseja tanssitaan joka päivä 14.8.2022 iltaan saakka ja elokuun lopussa vielä perjantaisin ja lauantaisin. Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja Onnela-karavaanarialueen välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan kello 19-24. Liput 5 €, tapahtuma on K18.

Tanssimusiikkia kaikkien makuun
Torstaina 4.8. Jyväskylästä lähtöisin oleva viisihenkinen tanssiyhtye Albert Salminen & The Gallants tarjoaa yleisölle lavatanssimusiikkia, mukavasti rautalangalla ja rock ‘n’ rollilla maustaen. Kolmella laulajalla ja kivenkovalla komppisektiolla varustettu yhtye tarjoilee raikasta sointia ja rikkaita harmonioita läpi illan. Näillä nuorilla muusikoilla on aitoa intoa twistata itsensä tanssikansan sydämiin.

Perjantaina 5.8. tanssiteltalla viihdyttää vuoden 2013 hurmaava tangokuningatar Heidi Pakarinen yhdessä Karavaani-orkesterinsa kanssa.

Lauantaina kuullaan ikivihreitä klassikoita ja uudempia tanssikansan suosikkisävelmiä. Sami Rosholm hurmaa pehmeällä äänellään, iloisuudella ja helposti lähestyttävällä olemuksellaan, kun hän nousee lavalle yhdessä Casanova-orkesterin kanssa.

Ennakkotiedoista poiketen, sunnuntaina 7.8. tanssiteltan ottaa haltuunsa Kaija Lustila. (Markku Aro sairastunut).

Maanantaina 8.8. viikon käynnistää Komiat tarjoilemalla yleisölle vahvaan haitaripoljentoon perustuvaa tanssimusiikkia ja tiistaina lavalle nousee Jyrki Nurminen & Sävel.  

Katso lisää tuuri.fi/tapahtumat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp