Kesän parhaat päivät lapsille ja itselle: Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille lauantaina ja sunnuntaina 13.-14.8.2022

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto, Miljoona Tivoli, on tulevana viikonloppuna maailman suurin kaikille ilmainen huvipuisto, sillä Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin päättäjäisten kunniaksi lauantain ja sunnuntain 13.-14.8.2022 kaikille ilmaiseksi ikään katsomatta. Näinä kahtena päivänä kaikki – myös yli 13-vuotiaat – ovat siis tervetulleita viettämään aikaa ja nauttimaan tivolipäivästä koko perheen voimin ja ihan ilmaiseksi.

Kaikkina muina päivänä Miljoona Tivoli on ilmainen alle 13-vuotiaille ja normaali päiväranneke yli 13-vuotiaille maksaa 34 euroa. Ensi viikonloppuna tivolikävijöille jää siis jokaisen yli 13-vuotiaan perheenjäsenen kohdalta päivärannekkeen hinta käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan. Tivolihuveista pääsee nauttimaan kello 13-19.

Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat Tivoli Sariolan laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp