Vesa Keskisen uusin ideatoteutus – polttoainetta ilmaiseksi

Kyläkauppias Vesa Keskinen toteuttaa syntymäpäivänään viime vuoden marraskuun 15. päivän saamansa idean: maailman ainutlaatuisin polttoainekampanja. Tällä kertaa Kyläkaupan Bensa-asemalta saa polttoainetta aivan taatusti maailman halvimpaan hintaan. Nimittäin täysin ilmaiseksi, laadusta riippumatta. Tarjous on voimassa Kyläkaupan Bensa-aseman neljässä automaatissa maanantaina 13.7.2020 seitsemän tunnin ajan eli kello viidestä keskiyöhön. Polttoainetta saa tankata vain henkilö- tai pakettiautojen, moottoripyörien tai vastaavien sekä asuntoautojen tankkiin, mutta ei kanistereihin, säiliöihin, säiliöautoihin tai muihin vastaaviin.

Vesa Keskinen on edelläkävijä, jonka ideoita matkitaan

Jo vuonna 1994 Vesa Keskinen lanseerasi visionsa Kyläkaupasta matkailunähtävyydeksi. Matkailunähtävyys-visioon liittyivät Kyläkaupan kehittämisen lisäksi tiiviisti erilaiset tapahtumat ja tempaukset. Tapahtumista ensimmäinen oli vuonna 1994 lanseerattu Miljoona Pilkki, joka on edelleen maailman suurin koskaan järjestetty kalastustapahtuma lähes 28000 kilpailijalla. 

Myös vuonna 1994 Vesa Keskinen toteutti ideansa maailman ensimmäisestä ilmaisesta karavaanarialueesta. Idea on vuosien varrella kehittynyt yhdeksi Suomen parhaimmista karavaanarialueista. Tavoitteena Vesalla on, että se on vuonna 2021 Suomen paras karavaanarialue. Viime lauantaina siellä yöpyi lähes 500 vaunukuntaa. Vaunukuntia yöpyi myös ilmaiseksi parkkialueella toista sataa. Yhteensä Kyläkaupan alueella karavaanareita yöpyi lähes 3000 henkilöä.

Kyläkaupasta matkailunähtävyydeksi -vision liittyy myös OnnenKenkä -monumentti, joka tänä kesänä täytti jo 20 vuotta. Koko maailmassa ei vieläkään ole millään tavaratalolla tai kauppakeskuksella mitään monumenttia, jos jotain lipputankorivistöä tai pientä hahmoa ei oteta lukuun.

-Kyläkaupan sisällä ja pihamaalla on jo yli kymmenen vuoden ajan järjestetty erilaisia tapahtumia toistasataa vuodessa. Nykyään tunnetuin tapahtumaideani on Miljoona Tivoli, joka on 14. vuotta Kyläkaupan pihamaalla. Reilusta sadasta tapahtumasta on suurin osa henkilökuntani ja tavarantoimittajiemme luomuksia, Keskinen kertoo. Kesäjuna on ollut asiakkaiden ilona toistakymmentä vuotta. Kaupunkijunalla olen mennyt jo polvenkorkuisena eli kesäjuna ei sinänsä ole mikään oma keksintöni, mutta yhdelläkään tavaratalolla ei koko maailmassa vieläkään ole sellaista.

-On hauska olla ensimmäisenä toteuttamassa toinen toistaan erikoisempia kokonaisuuksia, joita muut sitten ovat matkineet ja matkivat edelleen. Minulla on aina ollut johtavana ajatuksena se, että ideani toteutetaan laadultaan paremmin kuin missään muualla tai ne ovat ilmaisia, kuten parhaimmillaan Kyläkaupan pihamaalla iloa ja riemua tuottava Miljoona Tivoli eli Tivoli Sariola kaikilla laitteillaan.

Nyt tulevana maanantaina tapahtuu jälleen jotain sellaista, mitä ei maailmassa ole ennen nähty: polttoaineita saa tankata ilmaiseksi seitsemän tunnin ajan. Tässä tempauksessa on hieman minun omaa kivaanikin, sillä halusin toteuttaa sen syntymäpäiväni. Aion silloin kierrellä helikopterilla katsomassa, kuinka Tuurin kylä on ennennäkemättömien autojonojen keskittymä, kertoo Keskinen hymy huulillaan.

Polttoainetta saa tankata vain henkilö- tai pakettiautojen, moottoripyörien tai vastaavien sekä asuntoautojen tankkiin. Ei kanistereihin, säiliöihin, säiliöautoihin tms. Tarjous on voimassa vain Keskisen Kyläkaupan Bensa-aseman automaateissa. (4 kpl) Tuurissa 13.7.2020 klo 17.00-24.00. Ota maksukortti mukaan (automaatti vaatii tunnistautumisen). Huomioittehan poikkeavat liikennejärjestelyt Kyläkaupan alueella tarjouksen voimassaolon ajan.
Kyläkaupalla on 13.7.2020 bensatarjouksen ajan poikkeavat liikennejärjestelyt ja liikenteenohjaus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp