Maailman suurin ilmainen huvipuisto Kyläkaupalla vielä 4 päivää

Kyläkauppa on tuonut oman osansa kotimaan matkailun ennätykselliseen kesään tarjoamalla Suomen historian suurimman kädenojennuksen lapsiperheille ja lapsenmielisille aikuisille: Miljoona Tivoli on ollut tänä kesänä kaikille ilmainen. Maailman suurin ilmainen huvipuisto kieputtaa kävijöitä vielä neljän päivän ajan eli sunnuntaihin 9.8.2020 asti. Tivolihuveista pääsee nauttimaan joka päivä kello 13-19.

Miljoona Tivolissa asiakkaiden käytössä ovat Tivoli Sariolan kaikki laitteet. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa, mutta Kyläkauppa tarjoaa siis tivolin kaikille ilmaiseksi. – Lipun hinta jää jokaiselta perheenjäseneltä käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan, vinkkaa kyläkauppias Vesa Keskinen.

Kattava laitevalikoima koko perheelle

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki. Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Taituruutta yläilmoissa

Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumia ovat päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset. Tsekistä kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätä huimaavilla ohjelmanumeroilla korkeuksissa. Ilma-akrobatiaesitykset nähdään päivittäin klo 15 ja 17.

Kiireetöntä shoppailua

Kyläkauppa palvelee aamukahdeksasta iltayhteentoista Miljoona Tivolin Tuurissa oloajan eli sunnuntaihin 9.8.2020 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan. Maanantaista 10.8.2020 alkaen Kyläkauppa palvelee normaalisti klo 9-21.

Ilmaisen Kesäjunan kyytiin ehtii vielä

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on ollut myös tänä kesänä.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan kautta takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta. Myös nämä ilmaiset elämysajelut Kesäjunan kyydissä jatkuvat Miljoona Tivolin päättymiseen saakka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp