Uusi upea osasto Kyläkaupassa

Suomen suvessa, juhannusviikolla kohtaavat kaksi suomalaisen vähittäiskaupan tunnettua tekijää ja uranuurtajaa, kun posiolainen Pentik avaa oman osastonsa Tuurissa, Keskisen Kyläkaupassa.

Pentikin juuret ovat Posiolla, jossa keramiikkaa ja kynttilöitä valmistava tehdas edelleen sijaitsee. Anu Pentikin synnyttämä vahva, omaleimainen kädenjälki näkyy edelleen kaikessa tekemisessä. Keramiikan omaleimainen kauneus syntyy vuodenaikojen ja luonnon ehtymättömästä alkuvoimasta. Näistä, sekä savesta saadaan aikaan jotakin ainutlaatuista – rakkaudella tehty, suomalainen tuote.

Pentikin historiaan mahtuu sekä ylä- että alamäkiä. Yritys on lähes 50-vuotisen historiansa aikana luonut nahkansa kriisien myötä useaan otteeseen, samoin nyt. Koronakriisin aikana katse on ollut vahvasti kohti tulevaa, ja yhtenä uuden kasvun ilmentymänä, Pentik-osasto aukeaa juhannusviikolla Keskisen Kyläkaupassa, Tuurissa.

Pentikin toimitusjohtaja Riikka Wulff kertoo haaveistaan: Pentikin matka suomalaisiin koteihin jatkuu hienosti yhteistyössä Vesa Keskisen kanssa. Ajatus kahden yrittäjähenkisen yrityksen yhteistyöstä syntyi koronakriisin kynnyksellä. Myös Vesa Keskinen iloitsee, että tie ideasta toteutukseen kesti vain muutaman kuukauden ja huipentuu juhannusviikolla uuden Pentik-osaston avaukseen.

Wulffin mukaan nyt on hyvä hetki jatkaa Pentikin sisustamisen, ruuanlaiton ja kodin käyttötavaroiden tarinaa Tuurissa. Suomessa valmistettu keramiikka sekä Suomessa suunnitellut tekstiilit näyttäytyvät ainutlaatuisina juhannuksen kattauksen helminä. Pentikin omaleimaiset tekstiilit erottuvat kukkaloistollaan Keskisen Kyläkaupassa. Anu Pentikin sanoin: ”värien tulee hehkua”!

Inspiroituneena Suomen ainutlaatuisesta juhannusviikon valosta, lämmöstä ja luonnosta, Kyläkauppa ja Pentik toivottavat lämpimästi kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen osastoon Keskisen Kyläkauppaan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp