Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:llä maanantaisin

Kyläkauppias Vesa Keskisen tähdittämä sarja jatkuu uusilla jaksoilla

Vesa Keskisen Kyläkauppa Tuurissa on ollut tv-sarjan vauhdikkaiden tapahtumien keskipisteenä jo vuosien ajan. Tuoreella seitsemännellä kaudella tavataan kesäapulaiset Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa, apunaan aiemmalta kaudelta tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä.

Sauli Koskinen ja HesaÄijä jatkavat kaupalla omia touhujaan ja samalla esittelevät innoissaan uusille kesäapulaisille Kyläkauppaa ja sen tiluksia. Uudet kasvot Parkkali ja Seksikäs-Suklaa ovat päästään pyörällä kaikesta vauhdikkaasta menosta, jota tarjoaa muiden työntekijöiden lisäksi itse Kyläkauppias Keskinen.

Uudella kaudella Kyläkaupalla pyörii jälleen asiakkaiden lisäksi julkkiksia ja tietysti aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja, kuten vanhat tutut Tuula, Satu ja Tarjoushaukka Jorma, sekä Kyläkaupalle paluun tekevä Minna.

Suositun Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusin tuotantokausi jatkuu TV5:lla maanantaisin kello 20.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä sarjan seitsemäs kausi kuvattiin viime kesänä.

Uskomaton tarjous

Viidennessä jaksossa Kyläkaupan Bensa-asemalla myydään polttoainetta hintaan nolla euroa. Siitä ovat kovin iloisia muutkin kuin Tarjoushaukka, joka tietenkin on jonottamassa jo hyvissä ajoin. Kesäapulaisten päivä alkaa onnittelulaululla Onnelassa. Myöhemmin Jaakko ja Seksikäs-Suklaa villiintyvät Miljoona Tivolissa, Sauli ja HesaÄijä Riemuparkissa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp