Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan seitsemäs kausi alkaa ensi maanantaina

Taas mennään! Suositun Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjan uusin tuotantokausi alkaa TV5:lla ensi maanantaina 3.5.2021.  Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television. Nyt nähtävä sarjan seitsemäs kausi kuvattiin viime kesänä.

Vesa Keskisen Kyläkauppa Tuurissa on ollut tv-sarjan vauhdikkaiden tapahtumien keskipisteenä jo vuosien ajan. Tuoreella seitsemännellä kaudella vauhtia tarjoilevat uudet kesäapulaiset Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa, apunaan aiemmalta kaudelta tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä.

Kaikenlaista voi sattua ja tapahtua, kun legendaariseen Tuurin Kyläkauppaan saapuu uusia kasvoja kesäapulaisiksi. Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa tulivat tunnetuiksi tubettajina, mutta molemmat ovat nykyään laajentaneet toimiaan musiikin ja tv-realityn puolelle. Nyt he aloittavat kesätyöt Tuurin Kyläkaupassa. Jo edelliseltä kaudelta tutut apulaiset Sauli Koskinen ja HesaÄijä jatkavat kaupalla omia touhujaan ja samalla esittelevät innoissaan uusille kesäapulaisille Kyläkauppaa ja sen tiluksia. Uudet kasvot Parkkali ja Seksikäs-Suklaa ovat päästään pyörällä kaikesta vauhdikkaasta menosta, jota tarjoaa muiden työntekijöiden lisäksi itse Kyläkauppias Keskinen.

Uudella kaudella Kyläkaupalla pyörii jälleen asiakkaiden lisäksi julkkiksia ja tietysti aiemmilta kausilta tuttuja hahmoja, kuten vanhat tutut Tuula, Satu ja Tarjoushaukka Jorma, sekä Kyläkaupalle paluun tekevä Minna. Aika ei tälläkään kaudella käy tylsäksi, kun luvassa on ainakin ilmaista bensaa, kokkisotaa, julkkisbongausta, saunomista, uintikisailua ja yö karhujen luona. Vesa ja vaimonsa Jane juhlistavat viidettä hääpäiväänsä, jonka kunniaksi Jane pääsee toivomaansa tapaamiseen kauneuskirurgin kanssa.

Uusia ja vanhoja kesäapulaisia
Sesonki käy kuumana ja Kyläkaupan kesäapulaiset pääsevät töihin. Seksikäs-Suklaa ja Jaakko Parkkali ovat uusina kyläkauppalaisina pyörällä päästään – viimeistään siinä kohtaa, kun Vesa järjestää heille ikimuistoisen esittelykierroksen. Sauli ja HesaÄijä hoitavat hommansa kokeneina konkareina. Tapaamme myös Naumasen perheen, joka yrittää olla hukkaamatta lapsiaan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp