Miljoona Tivoli syysloma 2020

Miljoona Tivoli palaa syyslomalla Tuuriin

Keskisen Kyläkauppa tarjoaa syysyllätyksenä Miljoona Tivolin kaikille ilmaiseksi 10.-18.10.2020.

Miljoona Tivoli oli kuluneena kesänä poikkeuksellisesti kaikille ilmainen. Maailman suurin ilmainen huvipuisto palaa syyslomalla Tuuriin ja kieputtaa syysyllätyksenä kävijöitä vielä yhdeksän päivän ajan. Tivolihuveista pääsee nauttimaan joka päivä kello 12-18.

Miljoona Tivolissa asiakkaiden käytössä ovat syyslomallakin Tivoli Sariolan kaikki laitteet. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa, mutta Kyläkauppa tarjoaa siis tivolin kaikille ilmaiseksi. – Lipun hinta jää jokaiselta perheenjäseneltä käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan, vinkkaa kyläkauppias Vesa Keskinen.

Kattava laitevalikoima koko perheelle

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma suosikki. Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivatkin koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Kaikkien kyläkauppojen Kyläkauppa tarjoaa lapsille parhaimmat ilmaiset ilot ja riemut ja aikuisille Suomen suurimmat joululahjavalikoimat.

Päivämäärä

loka 10 - 18 2020
Expired!

Ajankohta

12:00 - 18:00
Kategoria