Miljoona Tivoli 2021

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kävijöitä Tuurissa 29.5. – 15.8.2021.

Vuonna 2021 tulee täyteen 15 vuotta iloa ja riemua, tunteita ja tarinoita Miljoona Tivolissa. Juhlavuoden kunniaksi Miljoona Tivoli on Kyläkaupan pihamaalla ennätykselliset 79 päivää, toukokuun viimeisestä viikonlopusta elokuun puoleen väliin.

Miljoona Tivolissa käytössä ovat Tivoli Sariolan kaikki laitteet.
Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa.

Kattava laitevalikoima

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on oma suosikki varmasti kaikille. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivat koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista.

Tivoliherkkuja ja onnenpelejä

Tivolipäivään mahtuu myös taukoja ja hengähdyshetkiä. Tivolikentällä palvelevat Herkkuvaunu ja Karuselli-kahvila, joista saa helpotusta niin suolaiseen kuin makeaankin nälkään.

Mitäpä olisi tivolipäivä ilman onnenvetoa, ongintaa tai vaikkapa pallonheittoa? Laitteissa pyörimisen lomassa on mukava myös nauttia perinteisistä onnea ja taitoa vaativista peleistä. Miljoona Tivolissa pelattavana on useita erilaisia pelejä, joissa maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että kortit.

Lisätietoja:

https://tivolisariola.fi

Päivämäärä

touko 29 2021 - elo 15 2021
Kategoria