Miljoona Tivoli 2020

Kyläkauppa tuo oman osansa kotimaan matkailun ennätykselliseen kesään tarjoamalla Suomen historian suurimman kädenojennuksen niin lapsiperheille kuin kaikille lapsenmielisille aikuisille: Miljoona Tivoli on tänä kesänä kaikille ilmainen. Maailman suurin ilmainen huvipuisto kieputtaa kävijöitä Tuurissa 19.6. – 9.8.2020 joka päivä kello 13-19.

Miljoona Tivolissa käytössä ovat Tivoli Sariolan kaikki laitteet. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa, mutta tänä kesänä lipun hinta jää siis jokaiselta perheenjäseneltä käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Kattava laitevalikoima

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on oma suosikki varmasti kaikille. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivat koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista.

Tivoliherkkuja ja onnenpelejä

Tivolipäivään mahtuu myös taukoja ja hengähdyshetkiä. Tivolikentällä palvelevat Herkkuvaunu ja Karuselli-kahvila, joista saa helpotusta niin suolaiseen kuin makeaankin nälkään.

Mitäpä olisi tivolipäivä ilman onnenvetoa, ongintaa tai vaikkapa pallonheittoa? Laitteissa pyörimisen lomassa on mukava myös nauttia perinteisistä onnea ja taitoa vaativista peleistä. Miljoona Tivolissa pelattavana on useita erilaisia pelejä, joissa maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että kortit.

Uskomatonta taituruutta yläilmoissa

Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumia ovat päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset. Tsekistä kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätä huimaavilla ohjelmanumeroilla korkeuksissa. Ilma-akrobatiaesitykset nähdään päivittäin klo 15 ja 17.

Lisätietoja:

https://tivolisariola.fi

Päivämäärä

heinä 02 2020 - elo 09 2020
Expired!

Ajankohta

13:00 - 19:00
Kategoria