Miljoona Tivoli 2021

Maailman suurin lapsille ilmainen huvipuisto kieputtaa kävijöitä Tuurissa 29.5. – 15.8.2021. Miljoona Tivoli on avoinna joka päivä kello 13-19.

Vuonna 2021 tulee täyteen 15 vuotta iloa ja riemua, tunteita ja tarinoita Miljoona Tivolissa. Juhlavuoden kunniaksi Miljoona Tivoli on Kyläkaupan pihamaalla ennätykselliset 79 päivää, toukokuun viimeisestä viikonlopusta elokuun puoleen väliin.

Miljoona Tivolissa käytössä ovat Tivoli Sariolan kaikki laitteet.
Alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan Miljoona Tivolissa joka päivä ilmaiseksi. Alueelle ei myöskään ole pääsymaksua. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa.

Kattava laitevalikoima

Tivoli Sariolan kattavassa laitevalikoimassa on oma suosikki varmasti kaikille. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivat koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa.

Tivolin keskipiste, karamellinkaunis maailmanpyörä on ehdoton kohde jokaiselle tivolikävijälle kokoon ja ikään katsomatta. Ylhäältä 26 metrin korkeudesta koko perhe voi ihailla maisemia ja nauttia leppoisasta ajelusta tai vaihtoehtoisesti saada pään sekaisin pyörittämällä porukka vinhaan vauhtiin istuimen ratista.

Tivoliherkkuja ja onnenpelejä

Tivolipäivään mahtuu myös taukoja ja hengähdyshetkiä. Tivolikentällä palvelevat Herkkuvaunu ja Karuselli-kahvila, joista saa helpotusta niin suolaiseen kuin makeaankin nälkään.

Mitäpä olisi tivolipäivä ilman onnenvetoa, ongintaa tai vaikkapa pallonheittoa? Laitteissa pyörimisen lomassa on mukava myös nauttia perinteisistä onnea ja taitoa vaativista peleistä. Miljoona Tivolissa pelattavana on useita erilaisia pelejä, joissa maksuvälineinä käyvät sekä käteinen että kortit.

Kyläkaupan Miljardi Kiitos

Kyläkauppa lahjoittaa alle 13-vuotiaiden vanhemmille ilmaisen päivärannekkeen Miljoona Tivoliin 25.6.-15.8.2021. Miljardi Kiitos -lahjakorttikokonaisuuden voi lunastaa näyttämällä 24.6.2008 jälkeen syntyneen lapsen Kela-korttia Kyläkaupan Infossa. Kunkin lapsen Kela-kortti oikeuttaa yhteen lahjakorttikokonaisuuteen. Lunastusoikeus päättyy  24.6.2021 Kyläkaupan sulkeutuessa. Miljardi Kiitos -kampanjan tivoliliput ovat käytettävissä 25.6.-15.8.2021. Lahjakorttikokonaisuuden arvo on 1664 €.

Miljardi Kiitos -kampanjan tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta eteenpäin ja niiden käsittelyssä noudatetaan tietosuojalainsäädäntöä. 

Lisätietoja:

https://tivolisariola.fi

Päivämäärä

touko 29 2021 - elo 15 2021
Expired!
Kategoria