Kyläkauppa juhlii 70-vuotiasta Marimekkoa

On aika juhlistaa kesää ja elämää väreillä ja kuvioilla

Marimekko täyttää 70 vuotta perjantaina 21. toukokuuta. Kahden suomalaisen ikonin, Kyläkaupan ja Marimekon yhteistyö on jatkunut jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja elämäniloa huokuvista tuotteistaan tunnettu designyritys lukeutuukin Kyläkaupan asiakkaiden kestosuosikkien joukkoon.

Kesän raikkaimmat lahjat
Marimekon tuotteet ovat vuodesta toiseen halutuimpia lahjoja ja Marimekon äärelle löytävät yhä uudet sukupolvet. Aikaa kestävä muotoilu ja arkeen iloa tuovat värit ja kuviot ovat olleet suomalaisten sydämissä jo vuosikymmeniä.

Kevään ja kesän iloa pirskahteleviin juhliin kuuluvat vahvat kuviot, minimalistiset muodot ja kauniit sävyt. Marimekon uusi vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen ilahduttava kodinmallisto tarjoaa herkullisen raikasta lahjainspiraatiota elämän tärkeisiin hetkiin. Marimekko keskittyy ajattomaan ja kestävään designiin, josta jää tuleville sukupolville mahdollisimman pieni jalanjälki.

Marimekon outlettyylinen kesämyymälä Kyläkaupassa
Marimekon outlettyylinen yli 300 neliön kokoinen kesämyymälä Kyläkaupan urheiluosaston vieressä on saanut huikean vastaanoton. Kyläkaupan Marimekko kesämyymälästä voi tehdä todellisia löytöjä, joita ei enää muualta saa. Myynnissä on muun muassa aikuisten ja lasten vaatteita, laukkuja, huiveja, astioita ja kodintekstiilejä. Tuotteita on rajoitetut erät ja valikoimat täydentyvät päivittäin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp