Kyläkaupan Kesätansseissa huikea tunnelma joka päivä

Kyläkaupan Kesätansseja tanssitaan joka päivä 14.8.2022 iltaan saakka ja elokuun lopussa vielä perjantaisin ja lauantaisin. Kyläkaupan keltaisen julkisivun ja Onnela-karavaanarialueen välissä sijaitsevassa tanssiteltassa menoa tahdittavat kesän aikana tanssilavojen rakastetuimmat tähdet. Kesätansseja tanssitaan kello 19-24. Liput 5 €, tapahtuma on K18.

Huippuartistit valloittavat
Tanssiteltan lavalla nähdään keskiviikkona 27.7.2022 tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto yhdessä Royal Feelgood -orkesterin kanssa. Torstaina 28.7. tanssittajana monista hiteistä tunnettu Lasse Hoikka & Souvarit. Perjantaina 29.7. tanssiteltalla viihdyttää Hariolax, lauantaina Maria Tyyster orkestereineen ja sunnuntaina J.A.L.O.

Maanantaina 1.8. elokuun käynnistää Kati ja Kuiskaus ja tiistaina lavalle nousee tanssikansan rakastama Finlanders. Finlanders on vuonna 1984 perustettu tanssi- ja viihdeorkesteri. Ryhmä on saavuttanut yli pitkän uransa aikana suuren kansan suosion, useita kultalevyjä ja listahittejä mm. Hiljaiset sillat, Enemmän kuin milloinkaan, Kaikki tytöt ja Paras Iskelmä -äänestyksenkin voittanut Oikeesti.
Finlanders on palkittu pitkän uransa aikana useilla palkinnoilla mm. Pro Iskelmä -palkinnolla ja Tango Finlandia -palkinnolla. Katso lisää tuuri.fi/tapahtumat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp