Kyläkaupan kesä on lomailijan paratiisi

Kyläkauppa palvelee kesällä aamukahdeksasta iltayhteentoista koko Miljoona Tivolin Tuurissa oloajan eli sunnuntaihin 9.8.2020 saakka. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin lähialueen asiakkaille mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla voi nauttia Kyläkaupan tunnelmasta, tarjouksista, tapahtumista ja kattavista ravintolapalveluista koko päivän aamusta iltaan.

Maailman suurin ilmainen huvipuisto Kyläkaupalla

-Kyläkauppa tuo oman osansa kotimaan matkailun ennätykselliseen kesään tarjoamalla Suomen historian suurimman kädenojennuksen niin lapsiperheille kuin kaikille lapsenmielisille aikuisille, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. Maailman suurin ilmainen huvipuisto kieputtaa Kyläkaupalla 9.8.2020 asti joka päivä kello 13-19. Luvassa on siis 52 päivää iloa ja riemua Miljoona Tivolissa. Yleisimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset Tivolista ja tämän kesän käytännöistä osoitteessa tivolisariola.fi.

Ilmaisen Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 9.8.2020 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen ja sieltä karavaanarialue Onnelan kautta takaisin OnnenKengän luo. Kesäjunan kyytiin voi nousta kaikilta pysäkeiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkaupan Muumi-leikkipuisto on kaikille ilmainen

Suomen suurin Muumi -leikkipuisto Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla, joen rannalla, on aina avoinna ja kaikkien käytössä ilmaiseksi. Muumipuistossa riittää leikkijöitä läpi vuoden ja leikkikavereita sieltä löytää aina. Muumipuisto jakautuu Muumilaakson tarinoiden mukaan neljään osaan: Muumilaakso, Meren ranta, Yksinäiset vuoret ja Hattivattien saari. Näiden lisäksi aluetta täydentävät vielä yksittäiset laitteet. Kaiken kaikkiaan Muumipuistossa on lähes 20 laitetta, mikä tekee siitä Suomen suurimman Muumi –leikkipuiston.

Tänä kesänä Muumipuistossa järjestetään toimintatuokioita 9.8.2020 asti joka päivä klo 13 – 15. Toiminta on maksutonta ja tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. On kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan Muumipuistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Leikkihetkistä vastaava työntekijä on paikalla joka päivä klo 11-17, ja häneltä voi kysyä kaikkia alueeseen liittyviä asioita. Työntekijän tunnistat kirkkaan värisestä huomioliivistä. Ohjattua toimintaa Muumipuistossa järjestävät yhteistyössä Alavuden kaupunki ja Töysän 4H-yhdistys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp