Kyläkaupan kesä huipentuu Miljoona Kirppikseen

Suosittu Kyläkaupan Miljoona Kirppis järjestetään lauantaina 15.8.2020.  Hyviä löytöjä pääsee tekemään kello 10 alkaen. Miljoona Kirppis järjestetään Ruokapuotia vastapäätä joen toisella puolella olevalla Kyläkaupan tapahtumakentällä. Tapahtuman asiakaspysäköinti on Ruokapuodin parkkipaikoilla.

Jos sinulla on tavaroita, joita et enää tarvitse, nyt on erinomainen tilaisuus muuttaa ne rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Miljoona Kirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa

Myyjien kulku Miljoona Kirppis –alueelle tapahtuu Toivontien kautta. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla kello 8-10. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo sallitaan turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla.

Myyntipaikat annetaan myyjille saapumisjärjestyksessä, paikkavarauksia tai ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen. Yhden myyntipaikan pituus on noin 6 m, ylityksestä peritään toisen paikan hinta. Myyjä voi halutessaan lunastaa itselleen useamman myyntipaikan. Yhden myyntipaikan hinta on 10 e/päivä.

Myyntipaikkamaksu kerätään myyjiltä aamulla klo 10 jälkeen sen mukaan, montako paikkaa myyjä on itselleen varannut. Myyntipaikan voi maksaa käteisellä tai kortilla ja maksua vastaan myyjät saavat tositteen, joka tulee pitää tallessa ja näkyvillä koko tapahtuman ajan.

Tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa tilan ja myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista alueella. Jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole vartiointia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp