Kyläkaupan karavaanarialue Onnela on vuoden 2018 koiraystävällisin leirintäalue

Viime lauantaina 12.1.2019 Caravan Show 2019 -messuilla Turussa SF-Caravan ry palkitsi Kyläkaupan karavaanarialue Onnelan vuoden 2018 koiraystävällisimpänä leirintäalueena yleisten alueiden kategoriassa. Äänestyksen järjesti SF-Caravan Koirakerho. Perusteluina valinnalle oli muun muassa hyvät lenkkeilymaastot, koiraystävällinen vastaanotto, uittomahdollisuus ja koira-aitaus. SFC-alueiden kategoriassa kärkisijan vei Pitkäjärvi, Kokemäen seutu ry. Lisäksi messuilla palkittiin vuoden parhaat caravan-alueet, Kasnäs Caravan ja SFC-Rekiniemi sekä vuoden karavaanari ja vuoden yhdistys.

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö, joka valvoo matkailuajoneuvon käyttäjien etuja ja edistää heidän yhteisiä pyrkimyksiään. Monivaiheista ja uraa uurtavaa työtä on Suomessa tehty vuodesta 1964 saakka. Vuoden koiraystävällisin leirintäalue 2018 -palkinnon Kyläkaupalle myöntänyt SF-Caravan Koirakerho on tarkoitettu kaikille koirista pitäville SF-Caravan ry:n jäsenille.

Onnela kutsuu karavaanareita

Vuonna 2013 vuoden caravan-alueena palkittu Onnela on tunnettu ystävällisestä palvelusta, siisteydestä ja rauhallisuudestaan. Idyllisessä paikassa Tuurinjoen rannalla sijaitsevalla ympärivuotisella alueella on yli 300 sähköpaikkaa sekä kattavat palvelut matkailijoille. Onnelan kahdeksan hehtaarin alueelle matkailijoiden on mukava ja helppo ottaa mukaan myös perheen lemmikit.

Vuosien varrella Onnelasta on tullut karavaanareiden kestosuosikki, johon palataan kerta toisensa jälkeen Tuurin hyvien ostosmahdollisuuksien ja tapahtumien sekä viihtyisän tunnelman houkuttelemana. Vuonna 2018 Onnelassa yövyttiin yli 70 000 yötä. Huima lukema kertoo omaa tarinaansa alueen suosiosta.

Kyläkaupasta Suomen koiraystävällisin tavaratalo

Kyläkaupan tavoitteena on olla tulevaisuudessa myös Suomen koiraystävällisin tavaratalo. Seuraavana askeleena tämän tavoitteen toteutumiseksi Kyläkaupalle on tulossa jo olemassa olevan koiraparkin lisäksi ilmaiskäyttöön yli 50 kahden koiran aitausta. Koiraparkin uudet aitaukset sijoitetaan eri puolille Kyläkaupan aluetta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp