Kyläkaupalla tapahtuu koko juhannuksen ajan

Sirkus Tähden päätöspäivän kunniaksi torstaina ilmainen sisäänpääsy

Kyläkaupan tapahtuma-alueella Ruokapuotia vastapäätä saadaan nauttia vielä tänään torstaina ainutlaatuisesta sirkusviihteestä. Näytökset ovat tänään torstaina 18.6.2020 kello klo 13, 16 ja 19. Näytös soveltuu koko perheelle ja sen kesto on noin 1,5 tuntia, sisältäen väliajan. Kyläkauppa tarjoaa tänään esitykset kaikille ilmaiseksi! Lisätietoja sirkuksesta ja tarkemmat ohjeistukset www.sirkustahti.fi.

Maailman suurin ilmainen huvipuisto Kyläkaupalla perjantaista alkaen

Kauan odotettu Miljoona Tivoli avaa porttinsa huomenna perjantaina. Kyläkauppa tuo oman osansa kotimaan matkailun ennätykselliseen kesään tarjoamalla Suomen historian suurimman kädenojennuksen niin lapsiperheille kuin kaikille lapsenmielisille aikuisille, kertoo kyläkauppias Vesa Keskinen. Maailman suurin ilmainen huvipuisto on Kyläkaupalla 19.6. – 9.8.2020 joka päivä kello 13-19. Luvassa on siis 52 päivää iloa ja riemua Miljoona Tivolissa. Yleisimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset Tivolista ja muuttuneista osoitteessa tivolisariola.fi.

Vihta vai vasta?

Juhannusviikolla Kyläkaupalla on jo vuosia tehty juhannusvihtoja. Tänäkin vuonna rengit jakavat perinnetietoa ja opastavat tekemään perinteisiä saunavihtoja tänään torstaina 18.6.2020 klo 11-17 Ruokapuodin edustalla.

Kesäkirppis myös juhannuslauantaina

Kyläkaupan Kesäkirppiksellä pääsee tekemään hyviä löytöjä myös juhannuslauantaina 20.6.2020 kello 11 alkaen. Myyjät saavat saapua alueelle klo 10-11. Kesäkirppis palvelee Toivontiellä, Pihamyymälän viereisellä Kyläkaupan hiekkakentällä lauantaisin koko kesän ajan, aina 8.8.2020 saakka. Kesäkirppiksen tarkemmat ohjeet myyjille ovat luettavissa täältä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp