Joulu alkaa Kyläkaupan joulunavauksesta la 12.11.

Kyläkaupalla vietetään perinteistä joulunavausta lauantaina 12.11.2022. Ohjelmaa järjestetään tuttuun tapaan Kyläkaupan etupihalla, punaisen sisäänkäynnin ja OnnenKengän välissä olevalla alueella. Jouluiseen tunnelmaan virittäydytään lämpimällä glögillä ja herkullisilla pipareilla kello 16-19.

Joulunavauksessa on tietenkin paikalla itse Joulupukki, jonka poro parkkeerataan klo 16 Tavarapuodin pihaan, jossa sitä voi käydä ihastelemassa aina klo 17.30 saakka. Joulupukki ja tonttu ovat tavattavissa ennen joulunavausta Tavarapuodin Keskustorilla kello 15.00-17.30. Kyläkaupan Yksisarvinen seikkailee myös Keskustorin Jäämaailmassa tasatunnein klo 15-17. Joulupukin postilaatikko on Keskustorilla ja sinne voi jättää postia joulupukille, vaikka joulupukki ei paikalla olisikaan. Lauantaina Tavarapuodin Kauppakadulla on klo 14-16 mahdollista käydä pyöräyttämässä myös Kyläkaupan omaa ilmaista OnnenPyörää, jossa jokainen pyöräytys voittaa.

Iloisen tunnelman joulunavauksessa kruunaa huikea ilotulitus 
Lasten vankkumaton suosikki, lastenmusiikki-teatteriduo Mimi & Kuku ilahduttavat iloisella ohjelmallaan Kyläkaupan Tavarapuodin etupihalla kello 17. Esitys kestää 30 minuuttia ja sen jälkeen pienet fanit pääsevät tapaamaan Mimiä ja Kukua.

Mimi-tyttö ja Kuku-leijona tarjoavat huippuviihdyttävää, interaktiivista musiikkiteatteria. Esityksessä on iloisen vauhdikas meininki, laululeikkejä ja hyppysellinen taikaa. Lapset pääsevät osallistumaan esityksen kulkuun ja kaikilla on takuuvarmasti hauskaa. 

Lastenmusiikkiteatteriduo Mimi & Kukun kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen, terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen. Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja, kymmeniä tuhansia livekeikkoja, neljä studioalbumia ja tv-sarjasta tehdyt dvd:t. Mimi-tytön takaa löytyy muusikko Majka Nurminen ja Kuku-leijonaa esittää näyttelijä Anna Kulmala.

Kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki tuo joulunavaukseen Alavuden kaupungin tervehdyksen. Tapahtuman päättää aina yhtä odotettu ja upea ilotulitus, jonka arvioitu alkamisajankohta on hieman klo 18 jälkeen. Ilotulituksen toteutuksesta vastaa Suomen Pyrotekniikka Oy.

Kyläkaupalla nautitaan joulutunnelmasta
Kyläkauppaan tullaan perinteisesti sekä ostoksille että viihtymään. Nähtävää Kyläkaupalla riittää toki ympäri vuoden, mutta näin joulun alla erityisesti Jäämaailma ja upea jouluosasto tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä. Pysäyttävän taianomainen Jäämaailma upeine yksityiskohtineen viihdyttää ja ihastuttaa kaikenikäisiä Keskustorilla ja jouluosaston monipuolinen valikoima sekä jouluinen tunnelma tekevät siitä oikean jouluihmisen aarreaitan. Jouluisuus ei kuitenkaan jää pelkästään jouluosastolle, sillä koko Kyläkauppa on puettu näyttävään jouluiseen asuun jouluvaloineen ja -kuusineen. Kyläkaupan laajoista valikoimista on myös kätevä hankkia koko perheen joululahjat hyvissä ajoin.

Facebook
Twitter
WhatsApp