Jari Lampi yrittää sotilasmaastavedon maailmanennätystä Kyläkaupalla

Urheilutempauksistaan tunnettu töysäläinen Jari Lampi aikoo lopettaa maastavetouransa näyttävästi. Tuurin Kyläkaupalla lauantaina 6.6.2015 Jarin tavoitteena on rikkoa hänen omissa nimissään oleva sotilasmaastavedon ME-tulos, 252 x 72,5 kg. Ennätysyritys käynnistyy klo 14 Kyläkaupan OnnenKengän ylätasanteella.

Sotilasmaastaveto on maastavetoa, joka tapahtuu nostajan omalla painolla. Lisävarusteena sallitaan vain nostovyö. Nostopuvut ja muut suoritusta helpottavat apuvälineet ovat kiellettyjä. Jari Lampi teki sotilasmaastavedon aikoinaan tutuksi esiintymällä MTV3:n Ennätystehdas -ohjelmassa.  Siinä Jari teki tuloksen 120 x 72,5 kg  Nyt vuosia myöhemmin on siis tarkoitus laittaa yli tuplaten paremmaksi.

Ennätysten mies

Jari voitti aikoinaan kaksi kertaa kiistattomasti sotilasvoimanoston SM-kultaa (jalkakyykky, sotilaspenkki ja sotilasmaastaveto). Dippipunnerruksessa Jarilla on maailmantilaston kakkostulos (150 toistoa) ja hän on ainoana Suomessa kymmenen eri urheilulajin SM-mitalisti.

Tuurin tempausta varten Jari Lampi on treenannut maastavetoon erikoistuen 9 kuukautta. Jari pitää ulkoilmaa mitä parhaimpana olosuhteena uudelle ennätykselle, koska laji perustuu pitkälti hapenottoon.

Sponsored by

sihi-energy-blue
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp