Ihastuttava Jäämaailma Kyläkaupan Keskustorilla

Kyläkaupan Keskustorille on jo seitsemännen kerran rakennettu ihastuttavan lumoava Jäämaailma. Satumainen Jäämaailma houkuttelee viettämään siellä pitkiäkin toveja – katsottavaa ja ihmeteltävää riittää kaikenikäisille. Hienot yksityiskohdat, näyttävä valaistus ja tunnelmallinen äänimaailma luovat lumoavan oman maailman keskelle Kyläkauppaa.

Jäämaailman rakentamisessa on joka vuosi yhtenä pääteemana ollut kierrätys ja niin on tänäkin vuonna. Rakentamisessa on hyödynnetty jo aiemmin Kyläkaupan käytössä olleita materiaaleja ja elementtejä. Kierrätysmateriaalien käyttö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jäämaailma olisi samanlainen kuin aiemmin – päinvastoin. Se on jälleen uudenlainen ja entistäkin upeampi. Virikkeitä tämän vuoden Jäämaailmaan on saatu nyt niin trendikkäistä tuikkutaloista. Jäämaailmassa ne ovat vain hieman suuremmassa koossa.

Jäämaailma on otollinen paikka myös kuvien ottamiseen – kuvia voi jakaa muiden ihasteltavaksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

Satupäivää juhlitaan satumaisissa tunnelmissa
Valtakunnallista satupäivää vietetään 18.10. Satun nimipäivänä, mutta Kyläkaupan omassa satumaailmassa, Jäämaailmassa, satupäivää juhlitaan jo hieman etukäteen lauantaina 15.10.2022 klo 13-17. Paikalla on satuprinsessoja lukemassa satuja ja tapaamassa pieniä ihailijoitaan. Lapsille on luvassa myös kasvomaalausta. Perheen pienimmät voivat halutessaan myös olla osa satua ja tulla satupäivään pukeutuneena prinsessaksi, prinssiksi tai muuksi suosikkisatuhahmokseen. Satupäivän kunniaksi Jäämaailmassa pääsee myös värittämään satuaiheisia kuvia.

Facebook
Twitter
WhatsApp