Ihastuttava Jäämaailma Kyläkaupan Keskustorilla

Kyläkaupan Keskustorille on jälleen rakennettu paljon odotettua ja suosittua Jäämaailmaa. Työ on nyt viimeistelyä vailla valmis ja lopputulos on pysäyttävän taianomainen – niin lapset kuin aikuiset ovat jo rakennusvaiheessa jääneet ihastelemaan ja valokuvaamaan upeaa työtä. Jäämaailman avajaisia juhlitaan ensi lauantaina 10.10.2020.

Jäämaailman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Kyläkaupan visualistit Elina Viinikka, Marjo Koskela, Seija Kaartinen ja Marika Välkky, joiden apuna on ollut myös muuta Kyläkaupan henkilökuntaa. Jäämaailman rakentamisessa on tänäkin vuonna yhtenä pääteemana ollut kierrätys eli siinä on hyödynnetty pääosin Kyläkaupan visualistien käytössä aiemminkin olleita materiaaleja ja elementtejä. Kierrätysmateriaalien käyttö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Jäämaailma olisi samanlainen kuin aiemmin – päinvastoin. Talven 2020-21 Jäämaailma on täysin uudistunut ja entistäkin upeampi. Jäämaailmassa voit kulkea hohtavaa valokäytävää ja kokea ihastuttavan taikatalven maagista tunnelmaa. Hienot yksityiskohdat, näyttävä valaistus ja hieno äänimaailma houkuttelevat viettämään Jäämaailmassa pitkiäkin toveja – katsottavaa ja ihmeteltävää riittää kaikenikäisille.

Jäämaailma on otollinen paikka myös kuvien ottamiseen – kuvia voi jakaa muiden ihasteltavaksi sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

Facebook
Twitter
WhatsApp