Eput, Klamydia, Dingo ja Uniklubi Eloriehassa

Hotelli Alavus aloittaa pitkään toivotun yökerhoelämän vauhdikkaasti: kaksipäiväisellä Eloriehalla 20.-21.8.2021. Hotellissa ja sen piha-alueella sekä Järviluomantiellä juhlitaan perjantaina Eppu Normaalin ja Uniklubin johdolla ja lauantaina lavalle nousevat Klamydia ja Dingo. Kumpanakin iltana esiintyy myös bilebändi Rock & Roll Sensation ja hotellin alakerran legendaarisessa discossa tanssitaan DJ Johnny Lechen tahdissa.

Järviluomantie hotellin kohdalta suljetaan tapahtuman käyttöön ja bändien esityksistä saadaan nauttia ulkoilmassa isolta lavalta. Yli 2000 m² ulkoalueella on hyvin tilaa nauttia sekä keikoista että anniskelualueen palveluista. Nälän yllättäessä juhlijoita palvelee tapahtuma-alueella burger-rekka.

Eloriehan lippuja voi ostaa jo nyt netistä: www.lippu.fi . Elokuun alkupäivistä alkaen lipun voi hankkia myös Kyläkaupan Infosta sekä Hotelli OnnenTähden ja Hotelli Alavuden vastaanotoista. Päiväkohtaisen lipun saa 30 euron hintaan ja kahden päivän yhteislipun 50 eurolla. Lipun voi ostaa myös tapahtumapäivinä alueen portilta. Eloriehan ikäraja on 18 vuotta eli tapahtuma-alueelle pääsevät vain täysi-ikäiset.

ELORIEHA – osta viralliset liput | lippu.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp