Vesa Keskinen – veitikka ja visionääri

29,90 

Category:

Description

Keskisen Kyläkauppa ja sen isäntä Vesa Keskinen ovat maankuuluja. Kyläkauppias Vesa Keskinen tunnetaan ennakkoluulottomana ja värikkäänä yrittäjänä, joka on kahden vuosikymmenen kuluessa rakentanut Tuuriin Suomen suurimman tavaratalon hotelleineen, ravintoloineen ja oheistapahtumineen. Keskisen Kyläkauppa on maamme suosituin matkailukohde.

VESA KESKINEN – veitikka ja visionääri -kirja kertoo, kuinka kasvuprojekti sai alkunsa – ja jatkuu yhä edelleen – yrittäjän ryhtyessä toteuttamaan visiotaan kauppaliikkeen ja matkailun yhdistämisestä.

Kirjan kirjoittaja on espoolainen kauppatieteiden lisensiaatti Tapio Eräheimo. Hänellä on liki kolmenkymmenen vuoden kokemus yrittäjänä, ja sen rinnalla myös samanveroinen työura opettajana ja kouluttajana. Hän on julkaissut yli 40 julkaisua soveltavan taloustieteen ja yrittämisen alueilta.

Tapio Eräheimo kertoo, että useimmille Vesa Keskinen on arvoitus, huolimatta siitä, että hänestä on kirjoitettu tuhansia lehtijuttuja ja tehty tuntikaupalla tv-ohjelmaa. Tuurin kyläkauppias on tunnettu, ja tuntematon, palkittu ja parjattu, kehuttu ja kauhisteltu.

Vesa Keskinen – veitikka ja visiönääri avaa kyläkauppiaan maailmaa ja persoonaa, jossa yhdistyvät matemaattinen lahjakkuus ja tarinankertoja. Kirjassa kuvataan Keskisen roolia julkisuuden henkilönä ja sitä, kuinka julkisuus on osa hänen työkuvaansa ja kuinka hän toimii yhteistyössä median kanssa.

Hämmästyttävään, matriisimaiseen muotoon laadittu teos tekee ymmärrettäväksi, kuinka mies toteuttaa visiotaan vuosi vuodelta ja päivä päivältä.