Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste

Myymälä palvelee asiakkaita Kyläkaupan Kauppakadulla. Myymälän monipuolisesta valikoimasta on helppo hankkia perheelle ja ystäville tuliaisiksi pieni pala Tuuria matkamuistojen muodossa tai teettää vaikkapa omat matkakuvat kotiin vietäväksi.

Valokuvat

Valokuvat voit tilata myymälästä tai osoitteesta: https://tuuri.fujikuvat.fi. Kuvat voit tuoda kamerassa, puhelimessa, muistikortilla tai muistitikulla. Myymälän kuvapalveluihin kuuluu kuvasta kuvat, digikuvat ja suurennokset, uusien ja vanhojen kuvien kuvankäsittely ja suurennus, kuvien ja negojen digitointi, kiitoskortit, joulukortit, kutsukortit, onnittelukortit ja kalenterit sekä yksilölliset kuvatyöt (esim. kuvakollaasit). Kuvapalveluihin kuuluu myös itse kuvattujen videoiden, kaitafilmien ja kehystettyjen diakuvien digitointi (muuntaminen digitaalisen muotoon sekä tallennus DVD:lle). Huom! Sunnuntaisin ei kuvavalmistusta.

Viralliset passikuvat ilman ajanvarausta 15 €. Passi ja henkilökortti -kuvat lähetetään suoraan poliisin lupahallintoon. Ajokortti, viisumi ammattiajolupa, invakortti, työmaakortti ja järjestysmieskortti -kuvat tulostetaan mukaan. Jos passikuvat halutaan lähettää sekä lupahallintoon että tulostaa paperille / lähettää sähköpostiin, veloitetaan 4 € lisähintaa. 

Myyjiltä saat myös lisätietoja kehystyspalvelusta (esim. ristipistotyöt, itse tehdyt piirrokset/maalatut taulut), erikoiskoon studiokuvista ja lahjaksi painettavista mukeista. Myynnissä on lisäksi valokuvakehyksiä, albumeita, kinofilmejä, muistikortteja, muistitikkuja ja paspiksia.

Aukioloajat

maanantaiSuljettu
tiistaiSuljettu
keskiviikkoSuljettu
torstaiSuljettu
perjantaiSuljettu
lauantaiSuljettu
sunnuntaiSuljettu