Kyläkaupan Brand Week

Kyläkaupan Brand Week kokoaa kaikki Kyläkaupan huippubrändit hurjan tarjousviikon alle. Tarjoukset ovat voimassa 8.-14.10.2020

Tilaisuus huipentuu lauantaina 10.10. Meet & Greet -tilaisuuteen, jossa tavattavissa suositut tubettajat Lakko ja Jaakko Parkkali! Tilaisuus alkaa klo 16. 

Lakko eli Eric Savolainen on yksi tunnetuimpia suomalaisia vaikuttajia ja tubettajia. Hänellä on 691 000 tilaajaa Youtubessa ja Instagramin puolella Lakkoa seuraa 339 000 ihmistä, joten puhutaan todellakin suomalaisesta somesensaatiosta. Monen nuoren ja vähän vanhemmankin fanittama tubettaja palkittiin Vuoden pelikanava -tittelillä vuosina 2015 ja 2016. Vuonna 2015 hän voitti lisäksi vuoden miestubettaja -palkinnon. Savolainen on saanut suosiota erityisesti Minecraft-sarjaan liittyvistä videoistaan, joilla onkin poikkeuksetta satojatuhansia katselukertoja, joillain jopa yli miljoona katselua. Lakko on tuttu myös televisiosta, muun muassa Posse-sarjasta, jota hän juonsi yhdessä Duudsoneiden ja tubettajakollega Herbalistin kanssa.

Päivän toinen tähti on tuttu näky Kyläkaupan käytäviltä: Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjassa kesän 2020 apulaisena häärinyt somen superstara ja nuorten suosikki Jaakko Parkkali saapuu kesätyöpaikalleen moikkaamaan asiakkaita ja faneja.

Jaakko Parkkalin Youtube-kanavalla on 204 000 tilaajaa ja Instagram-sovelluksessa häntä seuraa 175 000 ihmistä. Parkkali voitti tänä vuonna vuoden esiintyjä 2020 -palkinnon YouTube-palkintogaalassa. Aiemmin hänelle on ojennettu Tubecon 2016 -tapahtumassa Vuoden Tulokas-, ja Yleisön Suosikki -palkinnot ja samat palkinnot hän kävi pokkaamassa myös Blog Awardseissa 2016. Hänet on nähty televisiossa jo ennen viime kesän kuvauksia, muun muassa Temptation Island Suomi-, Fort Boyard- sekä Farmi Suomi -ohjelmissa. Parkkali on tuttu myös Arttu Lindemanin kiertueilta. Kesällä kuvatuissa Tuurin kyläkauppias ja kesäapulainen -jaksoissa Parkkali nähdään ensi keväänä.

Tapahtuma järjestetään viranomaisten ohjeiden mukaisin erityisjärjestelyin. Pidämme oikeuden muutoksiin.

   

Tapahtumassa mukana Kyläkaupan merkkituotteet:

Päivämäärä

loka 10 2020
Expired!

Ajankohta

16:00
Kategoria