CCOF Kesäpäivät Tuurissa

Etusivu Tapahtumat CCOF Kesäpäivät Tuurissa

Päivämäärä

elo 14 2020 - elo 16 2020

Ajankohta

Koko päivän

Cadillac Club of Finland ry eli  CCOF on perustettu 1977 ja rekisteröity 1989. Klubi vietti 30-vuotisjuhliaan viime kesänä. CCOF:lla on kaikkiaan noin 750 jäsentä.  Jäsenten autot ovat väliltä 1907–2016, suurin osa on tällä hetkellä 1950- ja 1960-luvuilta, mutta viime vuosien nouseva trendi ovat myös uudemmat Cadillacit.

CCOF järjestää jäsenilleen Cadillaceihin liittyviä tapahtumia vuoden ympäri (ks. klubin nettisivu www.cadillacclub.fi sekä klubin Facebook-sivu). Klubin liittymismaksu on 50 euroa sisältäen koko perheen eikä jäsenyys vaadi Cadillacin omistamista.

Klubin vuosittaisena päätapahtumana järjestetään eri puolella Suomea CCOF:n Kesäpäivät. Kesällä 2020 klubin Kesäpäivät pidetään Tuurissa elokuun puolivälissä (varsinainen ohjelmapäivä lauantai 15.8.2020). Tapahtuma on tarkoitettu klubin jäsenistölle. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyy klubin nettisivuilta sekä mm. Facebook-sivulta.

Jäsenille on myös ohjelmistossa mm. pikkujoulut, vierailuja Cadillacceihin liittyviin mielenkiintoisiin kohteisiin ja muutakin mukavaa toimintaa. Ihan omien tapahtumien lisäksi CCOF:n jonkintyyppinen edustus löytyy yleensä vuosittain yli kymmenestä erilaisesta autotapahtumasta.

Cadillac Club Of Finlandin julkaisema jäsenlehti Cadillac News ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteä ei voi tilata erikseen, se on jäsenetu.

Kuva: Kim Vuorenpää/CCOF