CCOF Kesäpäivät Tuurissa

Etusivu Tapahtumat CCOF Kesäpäivät Tuurissa

Päivämäärä

elo 14 2020 - elo 16 2020

Ajankohta

Koko päivän

Cadillac Club of Finland ry eli  CCOF on perustettu 1977 ja rekisteröity 1989. Klubi vietti 30-vuotisjuhliaan viime kesänä. CCOF:lla on kaikkiaan noin 750 jäsentä. Jäsenten autot ovat väliltä 1907–2016, suurin osa on tällä hetkellä 1950- ja 1960-luvuilta, mutta viime vuosien nouseva trendi ovat myös uudemmat Cadillacit.

Klubin vuosittaisena päätapahtumana järjestetöön aina kesäkuussa eri puolella Suomea CCOF Kesäpäivät. Kesällä 2020 klubin Kesäpäivät pidetään Tuurissa (14.-16.8.2020). Tapahtuma on tarkoitettu klubin jäsenistölle.

CCOF järjestää jäsenilleen Cadillaceihin liittyviä tapahtumia vuoden ympäri (ks. klubin nettisivu www.cadillacclub.fi sekä klubin Facebook-sivu). Klubin liittymismaksu on 50 euroa sisältäen koko perheen eikä jäsenyys vaadi Cadillacin omistamista.

Lisäksi klubilla on tänä vuonna esim. 18.4.2020 Lahden torilla ajokauden aloitustapahtuma, klubi osallistuu myös omalla osastolla mm. Hot Rod Showhun Tampereella huhtikuun lopussa ja muutamiin muihin autoatapahtumiin pitkin kesää. Jäsenille on myös ohjelmistossa pikkujoulut, yhteisvierailuja Cadillacceihin liittyviin mielenkiintoisiin kohteisiin ja muutakin mukavaa toimintaa. Ihan omien tapahtumien lisäksi CCOF:n jonkintyyppinen edustus löytyy vuosittain yli kymmenestä erilaisesta autotapahtumasta.

Cadillac Club Of Finlandin julkaisema jäsenlehti Cadillac News ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteä ei voi tilata erikseen, se on jäsenetu.

Kuva: Kim Vuorenpää/CCOF