Suomen suurin fanituotevalikoima Kyläkaupalla

Jos etsit sopivaa joululahjaa tosipelaajalle, jonkin elokuvan tai TV-sarjan hard core -fanille tai olet itse sellainen, Kyläkaupan viihde-elektroniikkaosasto on sinulle varsinainen taivas maan päällä. Osaston palvelutiskin ja kassojen läheisyydessä on yhteensä huikeat 385 hyllymetriä hauskoja ja hyödyllisiäkin peli-, elokuva-, TV-sarja- ja bändiaiheisia tuotteita, yhteensä noin 1700 erilaista – voidaan siis varmasti sanoa, että Kyläkaupassa on Suomen suurin valikoima fanituotteita.

Esillä kaikki peli- ja elokuvamaailman suosikit

Fanituoteosasto on täynnä erilaisia lahjaideoita – myynnissä ovat nimittäin kaikki suurimmat peli- ja elokuvamaailman suosikit. Ongelmaksi saattaa muodostua vain valinnan vaikeus, sillä tarjontaa on todella paljon.  Myynnissä on esimerkiksi erilaisia mukeja, lautapelejä, avaimenperiä, ovimattoja ja koulutarvikkeita, t-paitoja, pipoja ja lippiksiä sekä erilaisia reppuja ja todella suosittuja pehmoleluja. Lisäksi musafaneille on tarjolla hyvä kattaus useilta eri bändeiltä. Uutuutena valikoimassa ovat toivotut ja odotetut anime-tuotteet, joita saapuu talven mittaan koko ajan lisää.

Esillä on fanituotteita niin nostalgisista takavuosien peleistä kuin uudemmistakin suosikeista, suosituimmista leffoista ja TV-sarjoista. -Joulun hittituotteita ovat tänäkin vuonna Minecraft- ja Harry Potter -tuotteet, niitä toivotaan nyt todella moneen kotiin, osastolta vinkataan. Among us -pelin oheistuotteet ovat myös olleet haluttuja. Palapelit ovat myös kasvattaneet suosiotaan ja fanituoteosastolla niitä onkin runsaasti valittavana. Suomen suurimmasta fanituotteiden valikoimasta on todella helppo hankkia mieluiset joululahjat pukinkonttiin – tai vaikka ihan itselle.

Valikoimassa myös erikoisuuksia

Fanituotteiden valikoima Kyläkaupassa on erikoisliiketasoinen – ja ylikin. Se myös elää ja vaihtuu koko ajan: uusia kuormia saapuu viikoittain, hyllyt ovat täynnä houkuttelevia herkkuja tosifaneille ja osa vakioasiakkaista käykin säännöllisin väliajoin tarkistamassa, mitä uutuuksia myyntiin on tullut.

Kyläkauppa tarjoaa asiakkaille myös harvinaisuuksia, joita ei välttämättä muualta Suomesta saa. Tällä hetkellä vitriinissä on esillä ja myynnissä muun muassa Marvel-leffoista tuttu elektroninen Thorin vasara, Harry Potterin Kelmien Kartta, Mandalorian Darksaber Star Warseista, Harley Quinnin maila sekä todella upea 13 200 palan Disney-palapeli ja upeita anime-hahmoja. Näitä ja useita muita harvinaisuuksia on myynnissä vain yksittäiskappaleita, joten Kyläkaupan valikoima kiinnostaa myös keräilijöitä.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp